HTML

Belföldi szállások, úti célok

A 'belföldi szállások' blog célja belföldi szálláshelyek, régiók bemutatása. Szállodák, wellness hotelek a vendég szemével, saját tapasztalatok alapján. A blogba mindenki elküldheti a saját pozitív vagy negatív élményeit egy adott szálláshellyel kapcsolatban.

Friss topikok

  • kaminszki: @szallodavendeg: igen, a sikondai Wellness szállodában voltunk valóban. Egyébként korábban még soh... (2011.08.10. 10:39) Szállás kutyával
  • szallodavendeg: Javítottam a linket, nem szándékos hiba volt. (2011.08.09. 00:36) Szállásfoglalás belföldre

Ebben a bejegyzésben néhány olyan weboldalt említek meg amelyeken online foglalhatunk szállást vagy tájékozódhatunk az esetleges szálláshelyekről és úti céljainkról a belföldi utazásunk megtervezése során.
 

Online szállásfoglalás

 

  • Vendégváró - A Vendégváró egy patinás belföldi turisztikai portál, nemcsak szállások tekintetében találhatók részletes információk hanem látnivalók, programok tekintetében is az egyik leggazdagabb információ-forrás magyarországi vonatkozásban.

    2011-től foglalhatók online szállások az oldalain, amely élő rendszerben frissül a szállodák aktuális foglaltsága szerint.

     
  • Szállás.hu - A korábban szállásguru néven üzemelő portál az egyik legdinamikusabban növekedő szállásfoglaló portál az elmúlt években, amely szintén online foglalást biztosít.

 

Tematikus ajánlatkérő oldalak
 

  • Wellnesshotelek.net -A wellnesshotelek.net oldal filozófiája, hogy csak azoknak a szállodáknak nyújt megjelenési lehetőséget, amelyek valóban az igényes wellness szolgáltatásokat nyújtó szállodák közé sorolhatók.
    Az utóbbi években a belföldi turizmusban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a wellness és ennek köszönhetően gyakran olyan hotelek is ezt a jelzőt használva kívánják a forgalmukat növelni amelyek valós wellness szolgáltatásokat nem kínálnak vagy csak nagyon szerényen.
    Wellness úti célok az oldalon: Zalakaros, Hévíz, Siófok, Eger

    Az oldal stílusa a filozófiájához igazodva elegáns, igényes megjelenéssel bír.
     
  • Wellnesshétvége.hu - Legrégebbi és legnagyobb wellness adatbázissal rendelkező oldal, sok-sok aktuális akciót tartalmazva, ezen az oldalon található a legtöbb magyarországi wellness hétvége ajánlat.

 

 

 

 

 

 

Címkék: szállás szállásfoglalás

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://belfoldiszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr663110004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VargaZoli 2011.08.09. 00:34:24

Szallas.hu vendégvárós linkkel? Bravó! Tudatos linképítés más brand-jére? Olcsó játék...

szallodavendeg 2011.08.09. 00:36:05

Javítottam a linket, nem szándékos hiba volt.
süti beállítások módosítása