HTML

Belföldi szállások, úti célok

A 'belföldi szállások' blog célja belföldi szálláshelyek, régiók bemutatása. Szállodák, wellness hotelek a vendég szemével, saját tapasztalatok alapján. A blogba mindenki elküldheti a saját pozitív vagy negatív élményeit egy adott szálláshellyel kapcsolatban.

Friss topikok

  • kaminszki: @szallodavendeg: igen, a sikondai Wellness szállodában voltunk valóban. Egyébként korábban még soh... (2011.08.10. 10:39) Szállás kutyával
  • szallodavendeg: Javítottam a linket, nem szándékos hiba volt. (2011.08.09. 00:36) Szállásfoglalás belföldre

Sokan keresnek hegyvidéki wellness hotelekre, akik nemcsak a szállodák wellness részlegében regenerálódnának, de friss hegyi levegőt is szippantanának a pihenés ideje alatt. Nekik mutatunk be néhány belföldi hegyvidéken található wellness hotelt különböző régiókból. Kezdjük Magyarország második legmagasabb pontjával Galyatetővel.  

 

Wellness a Mátrában

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép forrása: hunguesthotels.hu

Hunguest Grandhotel Galya****

Galyatetőn, a Mátrában található a patinás Hunguest Grandhotel Galya****. A hotel étterméből, a konferenciateremből és a wellness részlegből egyaránt a Kékestetőre néző káprázatos panoráma látható. A hotelben rendszeresen szerveznek kinti, kirándulós szabadidő programokat a vendégek számára. Képek a Grandhotel Galyáról és a környezetéről.  

További szállások a Mátrában.

 

Wellness a Bükkben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép forrása: kerekparkolcsonzo.hu

Szalajka Liget Hotel****

A Szalajka Liget Hotel Szilvásváradon, a Bükki Nemzeti Parkban található. A szálloda mind az egyéni vendégek részére, mind a csapatépítő tréninget a szállodában tartó céges vendégek számára rendszeresen biciklitúrákat szervez amelynek keretében mountain bike kerékpárokkal járják be a Bükk szép tájait és a csodálatos Szalajka völgyet.

További szállások a Bükkben.

 

Wellness a Dunakanyarban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép forrása: hotelsilvanus.hu

Silvanus Hotel

A visegrádi hegyekben, a Fekete-hegyen található a Hotel Silvanus, amelynek a fürdőjéből (illetve a 2011 júniusban elkészült külső medencéből), az étterméből és a Dunára néző szobáiból a festői szépségű Dunakanyar látható. A hoteltől két percnyi séta a visegrádi fellegvár, másik irányban pedig szintén 2 percnyi séta a Nagyvillám-kilátó és a mellette lévő, télen-nyáron üzemelő visegrádi bobpálya.

További szállások a Dunakanyarban.

 

Wellness a Börzsönyben

 

Szent Orbán Erdei Wellness hotel

A Börzsöny szívében található az építészetileg egyedi farönk szálloda a Szent Orbán Erdei Wellness hotel. A környező erdő be és nemzeti parkba a hotel lovaskocsis illetve télen lovasszánon szervez túrákat, de természetesen gyalog és kerékpáron is bejárható a táj. Képek a Szent Orbán hotelről és a környékéről.

További szállások a Börzsönyben.  

 

 

Címkék: wellness pihenés hegyvidék aktív pihenés hegyvidéki wellness

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://belfoldiszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr953111575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása