HTML

Belföldi szállások, úti célok

A 'belföldi szállások' blog célja belföldi szálláshelyek, régiók bemutatása. Szállodák, wellness hotelek a vendég szemével, saját tapasztalatok alapján. A blogba mindenki elküldheti a saját pozitív vagy negatív élményeit egy adott szálláshellyel kapcsolatban.

Friss topikok

  • kaminszki: @szallodavendeg: igen, a sikondai Wellness szállodában voltunk valóban. Egyébként korábban még soh... (2011.08.10. 10:39) Szállás kutyával
  • szallodavendeg: Javítottam a linket, nem szándékos hiba volt. (2011.08.09. 00:36) Szállásfoglalás belföldre

Sok kutya- és macskatulajdonos a pihenése, nyaralása vagy üzleti útja idejére is magával viszi a kis kedvencét, ilyenkor kicsit körülményesebb az egyéb igényeknek is megfelelő szállást találni.

Szerencsére vannak szálláskeresők, amelyek ezen kitételeknek megfelelően is listáznak szállásokat, ezeket mutatjuk be az alábbi bejegyzésben.
A panziók és hotelek átlagosan 2000-2500 Ft plusz költséget számláznak a kisállatok után, de vannak helyek ahol a díjak sokkal magasabbak így érdemes a szállásfoglalás során erre a tételre odafigyelni.

 

"Kutyás" szálláshelyek keresése a neten

 

Vendégváró szálláskereső

A Vendégváró szálláskeresője valamivel több mint 500 kutyás szálláshelyet mutat, ha a bővített keresési preferenciák között a kutya-macska bevihető opciót bejelölve indítunk keresést:  kutyás szállások a Vendégvárón

 

Kutyasszallasok.hu

Külön a kutyás szállásokra specializálódott szálláskereső oldal a kutyasszallasok.hu, amelyen valamivel több mint 300 kutyás szállás található.

 

Wellness kutyával

 

Kicsit nehezebb a helyzet, ha wellness hotelt keresünk amely kutyával is befogad, de itt is találtunk több tucat ajánlatot a Vendégváró keresőjével, minden népszerűbb wellness településen (Zalakaros, Hajdúszoboszló, Hévíz, Eger, ...) ->

Wellness ajánlatok kutyával érkező vendégeknek

 

Címkék: wellness wellness kutyával

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://belfoldiszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr933111915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaminszki 2011.08.09. 17:38:54

mi egy éve voltunk Sikondán egy négy csillagos szállodába egy wellness szállodában. Őszintén szólva eléggé aggódtunk, hogy mi lesz velünk, a kutyával és persze a szállodával... nagyon kellemes meglepetés volt. Kedvesen fogadtak,tök jó fejek voltak, odafigyeltek ránk és családunk büszkesége sem hozott szégyent ránk.
5 ezer forintot kértek a "kutyaszállásért",most már lazábban tudunk elindulni vele..

szallodavendeg 2011.08.09. 17:43:32

Köszönöm az információt, akkor ez minden bizonnyal a www.sikondafurdo.hu/ volt.

A későbbiekben - amennyiben jönnek további hozzászólások, kutyás szállásokkal kapcsolatos tapasztalatokról - lehet hogy frissítem a bejegyzést ezekkel az információkkal (hotelekkel, tapasztalatokkal)

VargaZoli 2011.08.09. 17:59:10

Állatbarát szállodák véleményekkel: http://szallas.hu/állatbarát

VargaZoli 2011.08.09. 17:59:49

Köszönöm, hogy mi is megjelenhetünk!

VargaZoli 2011.08.09. 18:01:25

Miért nem élő link a bejegyzésem?
1-gyel feljebb pedig kattintható link...

szallodavendeg 2011.08.09. 18:05:31

Nem tudom mitől, de a hozzászólásokat én nem tudom szerkeszteni.
Teszt: szallas.hu/%C3%A1llatbar%C3%A1t

kaminszki 2011.08.10. 10:39:56

@szallodavendeg: igen, a sikondai Wellness szállodában voltunk valóban. Egyébként korábban még soha nem voltunk itt, véletlenül találtunk rá. Nagyon szép hely és kiváló a szálloda, a fürdő és a személyzet, minden.
süti beállítások módosítása